Spontane en warme fotografie voor jonge ouders

Stel je even voor – je droomde al lang van een shoot, maar je stelde het altijd uit. Omdat het te druk was, of uit angst voor het onbekende. Maar na veel twijfelen, zette je toch de stap. Omdat je eigenlijk al wist dat mijn foto’s volledig met jullie stijl matchen. Warm, maar niet te donker. Romantisch, maar altijd oprecht.

Mijn

Tarieven

Na de shoot kies je een pakket dat bepaalt hoeveel foto’s je kan downloaden. Dit is pas te beslissen na het ontvangen van de foto's. (Het moeilijkste wordt kiezen, volgens mijn klanten. ;-))

(!) Je reservatie is pas definitief na het betalen van €50 shoot fee.

 • Mini

  Essential memories

  • 10 downloads

  • Album 10x10 cm

  €229
  excl. shoot fee
 • Medium

  Timeless treasures

  • 25 downloads

  • Album 15x15 cm

  €289
  excl. shoot fee
 • Maximum

  Unforgettable moments

  • Alle foto's 

  • Album 20x20 cm

  €397
  excl. shoot fee

Dankzij mijn geruststellende energie kan ik je tijdens de shoot zelf meteen op je gemak stellen. Terwijl we aan de shoot bezig zijn, voel je je langzaam ontspannen en besef je hoe bijzonder dit moment is. Je vergeet de wereld om je heen – het draait nu alleen maar om jullie gezin en de unieke band die jullie delen.

Na afloop van de shoot kan je niet wachten om de foto’s te zien. Wanneer ze na een aantal dagen later in je ‘postvak in’ verschijnen, ben je meteen ontroerd.

Elke glimlach, elke knuffel, elk moment van geluk is nu voor altijd vastgelegd op beeld. En wanneer je die prachtige foto’s aan de muur in je woonkamer ziet, voel je een diepe voldoening. Het zijn niet enkel mooie herinneringen aan een fantastische dag samen, maar ook aan het geluk dat jullie delen als gezin.

Je bent jezelf zo dankbaar dat je eindelijk de stap hebt durven zetten.

En als er dan toch iets moeilijk was aan de shoot? Dan was het enkel de foto’s kiezen achteraf. 😉

de liefste

klanten

Hanna Sander Otis Baby 22

Spontante en naturelle foto's

Onze belangrijkste herinneringen werden al meermaals vastgelegd door Sarah. Ze stelde ons steeds op ons gemak en kon ons op foto vastleggen zoals we zijn. Spontane, naturelle foto’s door een TOP fotograaf met een groot en warm hart. De allermooiste investering die er is.

Mama van Otis & Lou
Sarah Dominguez Photography Julie Rover 68

Contact

Jouw belangrijke momenten
voor altijd bewaren?

Yes please!